Battonya

Álláspályázat Közterület-felügyelő munkakör betöltésére

Battonya Város Polgármesteri Hivatala
a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján
pályázatot hirdet
Battonya Város Polgármesteri Hivatala
Igazgatás
Közterület-felügyelő
munkakör betöltésére.

A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: Békés megye, 5830 Battonya, Fő utca 91.

A munkakör betöltője által ellátandó feladatkörök:

  1. számú melléklet 30. pontja szerinti közterület-felügyelői feladatkör

 

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

A közterületek jogszerű használatának, a közterületen folytatott engedélyhez, illetve útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenység szabályszerűségének ellenőrzése. A közterület rendjére és tisztaságára vonatkozó jogszabály által tiltott tevékenység megelőzése, megakadályozása, megszakítása, megszüntetése, illetve szankcionálása. Közreműködés a közterület, az épített és a természeti környezet védelmében. Közreműködés a társadalmi bűnmegelőzési feladatok megvalósításában, a közbiztonság és a közrend védelmében. Közreműködés az önkormányzati vagyon védelmében. Intézkedések megtétele az üzemképtelen és a közterületen szabálytalanul elhelyezett gépjárművek közterületről történő eltávolítása érdekében. Közreműködés a köztisztaságra vonatkozó jogszabályok végrehajtásának ellenőrzésében. Közreműködés állat-egészségügyi és ebrendészeti feladatok ellátásában. A mozgásában korlátozott személy parkolási igazolvány jogszerű használatának és birtoklásának ellenőrzése, önkormányzati rendeletek betartatása.

Jogállás, illetmény és juttatások:

A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései , valamint a(z) A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a „Közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló” 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a(z) Battonyai Polgármesteri Hivatal Közszolgálati Szabályzat rendelkezései az irányadók. az irányadók.

Pályázati feltételek:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Középiskola/gimnázium, Az I. besorolási osztályban: Felsőoktatásban szerzett közszolgálati szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és közszolgálati másodfokú szakképesítés. A II. besorolási osztályban: Közszolgálati középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és közszolgálati szakképesítés; vagy középiskolai végzettség és közterület-felügyelői vizsga,
  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
  • B kategóriás jogosítvány,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,

Elvárt kompetenciák:

  • Jó szintű jó kommunikációs képesség, konfliktuskezelés, precíz, pontos munkavégzés, hivatástudat,

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

  • A 45/2012. (III. 20.) Korm. rendelet 1. sz. melléklete szerinti önéletrajz (kizárólag ez fogadható el); − Iskolai végzettséget/képesítést igazoló bizonyítvány/oklevél másolata; − Nyilatkozat a büntetlen előéletről (a pályázat benyújtásához elegendő a nyilatkozat, de a kinevezés feltétele a 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány benyújtása), − Nyilatkozat arra vonatkozóan, hogy kinevezés esetén a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének eleget tesz;

A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör legkorábban 2022. augusztus 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. július 15.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Czakó Anita nyújt, a 06 68/456-000/103-as telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

  • Postai úton, a pályázatnak a Battonya Város Polgármesteri HIvatala címére történő megküldésével (5830 Battonya, Fő utca 91. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: BATT/5121-1/2022, valamint a munkakör megnevezését: Közterület-felügyelő.
  • Elektronikus úton Dr. Czakó Anita részére a jegyzo@battonya.hu e-mail címen keresztül

A pályázati eljárás, a pályázat elbírálásának módja, rendje:

A kinevezésről személyes meghallgatást követően a jegyző dönt. Személyes meghallgatásra csak a benyújtott írásos pályázatuk alapján alkalmasnak ítélt jelöltek esetében kerül sor. A munkáltató a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja. Kinevezés esetén 6 hónap próbaidő kerül kikötésre.

A pályázat elbírálásának határideje: 2022. július 27.

A munkáltatóval kapcsolatban további információt a www.battonya.hu honlapon szerezhet.

A KÖZIGÁLLÁS publikálási időpontja: 2022. június 27.

A pályázati kiírás közzétevője a Belügyminisztérium (BM). A pályázati kiírás a közigazgatási szerv által a BM részére megküldött adatokat tartalmazza, így annak tartalmáért a pályázatot kiíró szerv felel.